Майно непідприємницьких фізкультурно-спортивних організацій - Тіхонова, М. А.; Tikhonova, M. A. (Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 170-173., 2009)
Розглянуто визначення складу майна непідприємницьких фізкультурно-спортивних організацій (за текстом НФСО), його класифікація та оборотоздатність. Рассмотрено определение состава имущества непредпринимательских физкультурно-спортивных организаций (согласно тексту НФСО), его классификация и обороноспособность. Property composition of Non-governmental Sports Organizations (NSO), its classification and turnover potential are researched.
Тіхонова, М. А. Майно непідприємницьких фізкультурно-спортивних організацій / М. А. Тіхонова // Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 170-173.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фізична культура та спорт; physical culture and sport; физическая культура и спорт; непідприємницькі фізкультурно-спортивні організації; имущество физкультурно-спортивных оргнизаций; майно фізкультурно-спортивних организацій; класифікація майна; classification of property; классификация имущества; Non-governmental Sports Organizations; property of Non-governmental Sports Organizations