Діяльність ЗМІ по задоволенню інформаційних потреб населення України - Чапала, О. Ю.; Chapala, O. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6085-6175 (Наше право. – 2014. – № 1. – С. 57-60, 2014)
Окреслюється роль електронних та друкованих засобів масової інформації у житті суспільства на сучасному етапі, трактується зміст поняття «Інформаційні потреби суспільства», визначається шляхи задоволення цих потреб за допомогою ЗМІ.

In the article is outlined role of electronic and printing mass medias in life of society on the modern stage, maintenance of concept «The Informative necessities of society» is interpreted and the ways of satisfaction of these necessities are determined through MASS-MEDIA.

Очерчивается роль электронных и печатных средств массовой информации в жизни общества на современном этапе, трактуется содержание понятия «Информационные потребности общества», определяются пути удовлетворения данных потребностей при помощи СМИ.
Чапала, О. Ю. Діяльність ЗМІ по задоволенню інформаційних потреб населення України // Наше право. – 2014. – № 1. – С. 57-60.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; засоби масової інформації; інформаційні потреби суспільства; средства массовой информации; информационные потребности общества; mass media; Informative necessities of society