Проблеми становлення інституту апеляції у кримінальному судочинстві України - Теремецький, В. І.; Teremetskyi, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2667-5167 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 188-194, 2002)
Визначено характерні особливості інституту апеляції у кримінальному судочинстві України. Зазначено, що інститут апеляції потребує досконалості і перегляду, як з точки зору відповідності правилам законодавчої техніки, так і змісту деяких принципових положень. Characteristic features of the institute of appeal in criminal proceedings of Ukraine are determined. It is noted that the institution of appeal needs to be perfected and revised, both in terms of compliance with the rules of legislative technique, and the content of some fundamental provisions. Определены характерные особенности института апелляции в уголовном судопроизводстве Украины. Отмечено, что институт апелляции требует совершенства и пересмотра, как с точки зрения соответствия правилам законодательной техники, так и содержания некоторых принципиальных положений.
Problems of formation of the institute of appeal in criminal proceedings of Ukraine
Проблемы становления института апелляции в уголовном судопроизводстве Украины
Теремецький, В. І. Проблеми становлення інституту апеляції у кримінальному судочинстві України / В. І. Теремецький // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 188-194.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне судочинство; уголовное судопроизводство; criminal proceedings; апеляція; апелляция; appeal; апеляційне провадження; апелляционное производство; appeal proceedings; особливості; особенности; features