Правове регулювання гнучкого режиму робочого часу у Канаді - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2957-8052 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 41-45, 2021)
Зауважено, що гнучкість робочого часу в Канаді має більш широке поняття та багатоманітність шляхів використання, що дійсно надає працівнику та роботодавцю більше переваг в організації виробничого процесу та, як результат, збільшення прибутку.

It is noted that the flexibility of working hours in Canada has a broader concept and a variety of ways of use, which really gives the employee and the employer more advantages in the organization of the production process and, as a result, increased profits.

Замечено, что гибкость рабочего времени в Канаде имеет более широкое понятие и разнообразие путей использования, что действительно предоставляет работнику и работодателю больше преимуществ в организации производственного процесса и, как результат, увеличения прибыли.
Лукаш, С. С. Правове регулювання гнучкого режиму робочого часу у Канаді / Сергій Станіславович Лукаш // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 41-45.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Канада; Canada; трудове законодавство; labor law; трудовое законодательство; робочий час; working hours; рабочее время; гнучкий режим робочого часу; flexible working hours; гибкий режим рабочего времени; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование