Навмисний та професійний ризики в структурі добровільного ризику - Саппа, М. М.; Sappa, M. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2242-1004 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 365-369., 2005)
В статті розглядається навмисний та професійний ризики в структурі добровільного ризику. В статье рассматривается умышленный и профессиональный риски в структуре добровольного риска. The article deals with deliberate and professional risks in the structure of voluntary risk.
Саппа, М. М. Навмисний та професійний ризики в структурі добровільного ризику / М. М. Саппа // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 365-369.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; навмисні ризики; преднамеренные риски; deliberate risks; професійні ризики; occupational risks; профессиональные риски; добровільні ризики; добровольные риски; voluntary risks; працівники міліції; police officers; работники милиции; анкетування; анкетирование; questionnaire; опитування; poll; опросы