Сценарій реагування на кіберзагрози та інциденти - Демидов, З. Г.; Demydov, Z. G. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 115-116, 2023)
Розглянуто сценарій реагування на кіберзагрози та інциденти, що можуть загрожувати економічній безпеці підприємства.

The scenario of responding to cyber threats and incidents that may threaten the economic security of the enterprise is considered.

Рассмотрен сценарий реагирования на киберугрозы и инциденты, которые могут угрожать экономической безопасности предприятия.
Keywords: реагування на кіберзагрози та інциденти; кібербезпека; економічна безпека підприємства; сценарії реагування; responding to cyber threats and incidents; cyber security; economic security of the enterprise; реагирование на киберугрозы и инциденты; кибербезопасность; экономическая безопасность предприятия