До питання структури особистого немайнового правовідношення та його елементів - Синєгубов, О. В.; Syniehubov, O. V. (Європейські перспективи. - 2013. - № 5. - С. 67-73, 2013)
Розглянуто структуру особистого немайнового правовідношення з урахуванням суб’єктної специфіки здійснення особистих немайнових прав. Проаналізовано елементи особистих немайнових правовідносин, досліджено їх поняття та особливості правового регулювання.

The article highlights the structure of personal non-proprietary rights with consideration of subjective specifications of their fulfillment. The elements of personal non-proprietary rights are analyzed. Their specifications are thoroughly studied.

Рассмотрена структура личного неимущественного правоотношения с учетом субъектной специфики осуществления личных неимущественных прав. Проанализированы элементы личных неимущественных правоотношений, исследованы их понятия и особенности правового регулирования.
Keywords: цивільні правовідносини; civil legal relations; гражданское правоотношение; особисті немайнові права; personal non-property rights; личные неимущественные права; особисті немайнові правовідносини; personal non-property legal relations; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование