Триєдина природа людини та проблема її психічного здоров’я в умовах сьогодення - Шульга, А.М.; Shulga, A.M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7634-3665 (Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві : зб. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 28 жовт. 2022 р.). – Львів, 2022. – С. 396-400, 2022)
Зазначено на невіддільність проблеми «психічного здоров’я» від необхідності забезпечення інформаційної безпеки людини через її самоконтроль (зокрема, критичне мислення, психогігієну), державний контроль (приміром, контроль кіберполіції) тощо.

It is noted that the problem of "mental health" is inseparable from the need to ensure information security of a person through self-control (in particular, critical thinking, psychohygiene), state control (for example, cyber police control), etc.

Отмечено неотделимость проблемы «психического здоровья» от необходимости обеспечения информационной безопасности человека через его самоконтроль (в частности, критическое мышление, психогигиену), государственный контроль (например, контроль киберполиции) и т.д.
Шульга, А. М. Триєдина природа людини та проблема її психічного здоров’я в умовах сьогодення / А. М. Шульга // Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві : зб. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 28 жовт. 2022 р.) / Львів. держ. ун-т внутр. справ. – Львів, 2022. – С. 396-400.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; психічне здоров’я; mental health; психическое здоровье; ментальне здоров’я; ментальное здоровье; інформаційне суспільство; information society; информационное общество; психічне неблагополуччя; mental disorder; психическое неблагополучие