Кар’єра поліцейського в умовах війни: виклики та перспективи - Швець, Д. В.; Shvets, D. V. (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, Україна, 26 квіт. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 351-355, 2024)
Узагальнено, що кар’єра в поліції – це сукупність професійних досягнень, поступового розвитку та зростання у професійній сфері протягом трудового життя людини. Вона включає в себе не тільки робочу діяльність, а й особливості та професійні амбіції, цілі і стратегії для їх досягнення. Окреслено виклики та перспективи, з якими можуть зіткнутися поліцейські в період несення служби в умовах воєнного стану.

In general, a career in the police is a combination of professional achievements, gradual development and growth professional field during a person's working life. It includes not only work activities, but also features and professional ambitions, goals and strategies for their achievement. Challenges and prospects that police officers may face during the period of service under martial law are outlined.

Обобщено, что карьера в полиции – это совокупность профессиональных достижений, постепенного развития и роста в профессиональной сфере в течение трудовой жизни человека. Она включает не только рабочую деятельность, но и особенности и профессиональные амбиции, цели и стратегии для их достижения. Обозначены вызовы и перспективы, с которыми могут столкнуться полицейские в период несения службы в условиях военного положения.
Keywords: поліцейські; police officers; полицейские; умови війни; conditions of war; условия войны; кар’єра; career; карьера