Нова парадигма загальнодержавних напрямів боротьби з корупцією в контексті забезпечення особистої безпеки працівників правоохоронних органів від корупційних посягань - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Кримінально-правові та кримінологічні засади протидії корупції в Україні : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 квіт. 2013 р.). – Харків : Золота миля, 2013. – С. 11-14, 2013)
Розглянуто питання особистої безпеки співробітників правоохоронних органів від загрозливого впливу корупційних посягань. Наведено рекомендації шляхів руйнування корумпованих зв’язків між організованними злочинноми формуваннями і співробітниками правоохоронних органів за допомогою юридичного інструментарію.

Issues, associated with a personal safety of officers of law enforcement agencies from threatening affect of the corruptive encroachment, are considered. Recommendations concerning ways of the destruction of corruptive relations between organized criminal groups and officers of law enforcement agencies by means of legal instruments are given.

Рассмотрены вопросы личной безопасности сотрудников правоохранительных органов от угрожающего влияния коррупционных посягательств. Приведены рекомендации путей разрушения коррумпированных связей между организованными преступными формированиями и сотрудниками правоохранительных органов с помощью юридического инструментария.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; боротьба з корупцією; борьба с коррупцией; забезпечення особистої безпеки; обеспечение личной безопасности; коррупция; корупція; corruption; працівник правоохоронних органів; сотрудник правоохранительных органов; law enforcement officers