Окремі проблеми правового регулювання переліку об’єктів можливих терористичних посягань та їхня категоризація - Погорілець, О. В.; Pohorіlets, O. V. (Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Дніпро, 15 берез. 2024 р.) : у 2-х ч. – Дніпро : ДДУВС, 2024. – Ч. І. – С. 109-112, 2024)
У межах дослідження проведено науковий аналіз проєкту нормативно-правового акта, спрямованого на вдосконалення заходів щодо запобігання тероризму, а саме: проєкту Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України “Про боротьбу з тероризмом” щодо вдосконалення заходів, спрямованих на запобігання тероризму».

Within the framework of the study, a scientific analysis of the project of a normative legal act aimed at improving measures to prevent terrorism was carried out, namely: the project of the Law of Ukraine "On Amendments to the Code of Ukraine on Administrative Offenses and the Law of Ukraine "On Combating Terrorism" on the improvement of measures aimed at on the prevention of terrorism".

В рамках исследования проведен научный анализ проекта нормативно-правового акта, направленного на совершенствование мер по предотвращению терроризма, а именно: проекта Закона Украины «О внесении изменений в Кодекс Украины об административных правонарушениях и Закон Украины “О борьбе с терроризмом” по совершенствованию мероприятий, направленных на предотвращение терроризма».
Keywords: Україна; тероризм; запобігання тероризму; законодавче забезпечення; Ukraine; terrorism; prevention of terrorism; legal provision; Украина; терроризм; предотвращение терроризма; законодательное обеспечение