Організаційно-правове забезпечення збалансованості земель сільськогосподарського призначення - Затолокіна, Н.В.; Zatolokina, N. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 380 -381, 2003)
Розглянуте питання організаційно-правового забезпечення збалансованості земель сільськогосподарського призначення та їх захисту. Рассмотрен вопрос организационно-правового обеспечения сбалансированности земель сельскохозяйственного назначения и их защиты. The issue of organizational and legal support of the balance of agricultural lands and their protection is considered.
Затолокіна, Н.В. Організаційно-правове забезпечення збалансованості земель сільськогосподарського призначення / Н. В. Затолокіна // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 380 -381
Keywords: захист землі; защита земли; купівля землі; покупка земли; оренда землі; аренда земли; примусове вилучення землі; принудительное изъятие земли; землі сільськогосподарського призначення; земли сельскохозяйственного назначения