Кредитна політика та її роль у забезпеченні фінансової стабільності банківської системи України - Попова, С. М.; Popova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3958-4133 (Форум права. - 2015. - № 4. - С. 218-224., 2015)
Досліджуються проблеми реструктуризації зовнішнього державного боргу з метою забезпечення фінансової стабільності банківської системи країни, оцінюються напрямки кредитної політики фінансових установ на внутрішньому ринку. Розглядаються питання підвищення прозорості діяльності банків та посилення відповідальності пов’язаних з ними осіб за порушення фінансового законодавства.

The article deals with the problem of foreign debt restructuring to ensure financial stability of the banking system; the directions of monetary policy financial institutions in the domestic market are estimated. The paper also addresses the increasing transparency of banks and strengthening accountability of objects related to them for violations of financial laws.

Исследуются проблемы реструктуризации внешнего государственного долга с целью обеспечения финансовой стабильности банковской системы страны, оцениваются направления кредитной политики финансовых учреждений на внутреннем рынке. Рассматриваются вопросы повышения прозрачности деятельности банков и усиление ответственности связанных с ними лиц за нарушение финансового законодательства.
Попова С. М. Кредитна політика та її роль у забезпеченні фінансової стабільності банківської системи України [Електронний ресурс] / С. М. Попова // Форум права. – 2015. – № 4. – С. 218–224. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2015_4_40.pdf
Попова С. М. "Кредитна політика та її роль у забезпеченні фінансової стабільності банківської системи України." Форум права 4 (2015): 218–224.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансова стабільність; Рада з фінансової безпеки; іноземні кредити; реструктуризація державного зовнішнього боргу; операції банків на внутрішньому кредитному ринку; порушення банківського законодавства; адміністративна відповідальність; кримінальна відповідальність; финансовая стабильность; банківська система; банковская система; Совет финансовой безопасности; иностранные кредиты; реструктуризация государственного внешнего долга; нарушение банковского законодательства; внутренний кредитный рынок; банковские операции; административная ответственность; уголовная ответственность; criminal liability; administrative liability