Основні види кібершахрайства та способи протидії - Жаров, Л. В.; Zharov, L. V.; Гнусов, Ю. В.; Gnusov, Y. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9017-9635 (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 52-54, 2021)
Висвітлено основні види та типові схеми кібершахрайства, проаналізовано способи боротьби з ним.

The main types and typical schemes of cyber fraud are highlighted, and methods of combating it are analyzed.

Освещены основные виды и типовые схемы кибермошенничества, проанализированы способы борьбы с ним.
Жаров, Л. В. Основні види кібершахрайства та способи протидії / Жаров Лев Володимирович, Гнусов Юрій Валерійович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 52-54.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кіберзлочини; cyber crimes; киберпреступления; кібершахрайство; cyber fraud; кибермошенничество; протидія кіберзлочинності; combating cybercrime; противодействие киберпреступности