Напрямки управління внутрішніми справами - Пономаренко, Г. О.; Ponomarenko, H. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 8-14, 2007)
З'ясовано поняття та сутність напрямків управління внутрішніми справами, надана їх класифікація. The concepts and essence of the directions of internal affairs management are clarified and their classification is given. Выяснено понятие и сущность направлений управления внутренними делами, предоставленная их классификация.
Directions of Internal Affairs Management
Направления управления внутренними делами
Пономаренко, Г. О. Напрямки управління внутрішніми справами / Г. О. Пономаренко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 8-14.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; управління внутрішніми справами; управление внутренними делами; internal affairs management; напрямки управління; направления управления; management directions; класифікація; классификация; classification