Обчислення строків провадження дізнання органами внутрішніх справ України - Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Актуальні проблеми реформування кримінально-процесуального законодавства : матеріали круглого столу (м. Дніпропетровськ, 25 трав. 2007 р.). – Дніпропетровськ: ДДУВС, 2007. – С. 62-63, 2007)
У тезах доповіді розглянуто порядок обчислення строків провадження дізнання органами внутрішніх справ України. Надаються пропозиції з удосконалення окресленого питання.

The theses of report considered the procedure for calculating the timing of the inquiry by internal affairs agencies of Ukraine. Propositions for the improvement of the above-mentioned issue are provided.

В тезисах доклада рассмотрен порядок исчисления сроков производства дознания органами внутренних дел Украины. Даются предложения по совершенствованию данного вопроса.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; провадження дізнання; производство дознания; строк; срок; term