Нормативно-правове закріплення соціального захисту атестованих працівників міліції України в 20-.х роках ХХ ст. - Васильєв, С. В.; Vasyliev, S. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 216 - 220, 2006)
Проводиться дослідження правовідносин щодо соціального захисту працівників міліції України у 20-ті рр. Визначаються складові елементи соціального захисту працівників міліції УСРР в різні періоди 20-рр. ХХ ст. та основні тенденції нормативного регулювання надання тих або інших пільг та переваг працівникам міліції, з’ясування стану розвитку нормативно-правової бази, що регулювала ці правовідносини. Проводится исследование правоотношений по социальной защите работников милиции Украины в 20-е гг. Определяются составляющие элементы социальной защиты работников милиции УССР в разные периоды 20-гг. ХХ в. и основные тенденции нормативного регулирования предоставления тех или иных льгот и преимуществ работникам милиции, выяснения состояния развития нормативно-правовой базы, регулирующей эти правоотношения. The legal relations concerning social protection of police officers of Ukraine in the 20-ies are carried out. Twentieth century. and the main trends in the regulation of the provision of certain benefits and benefits to police officers, to find out the state of development of the legal framework that governed these relationships.
Васильєв, С. В.Нормативно-правове закріплення соціального захисту атестованих працівників міліції України в 20-.х роках ХХ ст. / С. В. Васильєв // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 216 - 220
Keywords: працівник міліції; работник милиции; пільги; льготы; нормативне регулювання; нормативное регулирование; правовідносини; правоотношения