Щодо вдосконалення норм про допит експерта у кримінальному провадженні - Соловйова, О. Є.; Soloviova, O. Ye.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5625-2122 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 286-288., 2019)
Відмічено, що порядок допиту експерта не регламентований законом. Запропановано передбачити окрему норму в КПК України, яка б містила в собі порядок допиту експерта та межі його проведення з метою одержання роз’яснень і доповнень до висновку.

It is noted that the procedure for questioning an expert is not regulated by law. It is proposed to provide for a separate norm in the Criminal Procedure Code of Ukraine, which would contain the order the questioning of the expert and the limits of its conduct in order to obtain clarifications and additions to the conclusion.

Отмечено, что порядок допроса эксперта не регламентирован законом. Предложено предусмотреть отдельную норму в УПК Украины, которая бы содержала в себе порядок допрос эксперта и пределы его проведения с целью получения разъяснений и дополнений к заключению.
Соловйова, О. Є. Щодо вдосконалення норм про допит експерта у кримінальному провадженні / Олена Євгеніївна Соловйова // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 286-288.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; допит експерта; interrogation of expert; допрос эксперта