Кіберзлочини, які існують в інформаційному просторі - Гарт, Д. О.; Hart, D. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 475-478, 2025)
Для забезпечення цифрової безпеки кожен користувач має докладати зусиль, застосовуючи ефективні методи захисту. Дотримання базових рекомендацій, таких як створення складних паролів, використання двофакторної аутентифікації, оновлення програмного забезпечення та обережність у соціальних мережах, є ключем до мінімізації ризиків. Важливо підвищувати обізнаність про природу та методи кібератак, щоб своєчасно ідентифікувати загрози та протидіяти їм.

To ensure digital security, every user must make an effort to apply effective protection methods. Following basic recommendations, such as creating strong passwords, using two-factor authentication, updating software, and being careful on social networks, is key to minimizing risks. It is important to raise awareness about the nature and methods of cyberattacks in order to identify threats in a timely manner and counteract them.
Keywords: кіберзлочинність; інформаційний простір; боротьба з кіберзлочинами; кібератаки; цифрова безпека; cybercrime; information space; fight against cybercrime; cyberattacks; digital security