Призначення контролю за діяльністю правоохоронних органів - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 263-269, 2011)
Визначено перелік завдань контролю за діяльністю правоохоронних органів. Уточнено мету такого контролю. Охарактеризовано чинне законодавство України та наукову літературу на предмет визначення у них мети та завдань контролю за діяльністю правоохоронних органів. Сформульовано поняття «призначення контролю за діяльністю правоохоронних органів». The list of control tasks after law enforcement authorities’ activity is determined. The aim of such control is specified. The current legislation of Ukraine and scientific literature are described for the purpose of determination in them aim and control tasks after activity of law enforcement authorities. A concept «setting a control after activity of law enforcement authorities» is set forth. Определён перечень задач контроля за деятельностью правоохранительных органов. Уточнена цель такого контроля. Охарактеризовано действующее законодательство Украины и научную литературу на предмет определения в них цели и задач контроля за деятельностью правоохранительных органов. Сформулировано понятие «назначение контроля за деятельностью правоохранительных органов».
Assignment of control over the activities of law enforcement agencies
Назначение контроля за деятельностью правоохранительных органов
Музичук, О. М. Призначення контролю за діяльністю правоохоронних органів / О. М. Музичук // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 263-269.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; контроль; control; завдання контролю; задачи контроля; призначення контролю; назначение контроля; assignment of control