Щодо масових (групових) позовів в цивільному судочинстві (в світлі нової редакції Цивільного процесуального кодексу України) - Степаненко, Т. В.; Stepanenko, T. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2323-987X; ResearcherID: I-7765-2016 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 284-285, 2018)
Проаналізовано положення нової редакції Цивільного процесуального кодексу України щодо можливості судового провадження за масовими (груповими) позовами.

The provisions of the new version of the Civil Procedural Code of Ukraine concerning the possibility of judicial proceedings in mass (group) actions are analyzed.

Проанализированы положения новой редакции Гражданского процессуального кодекса Украины о возможности судебного производства по массовым (групповыми) исками.
Степаненко Т. В. Щодо масових (групових) позовів у цивільному судочинстві (в світлі нової редакції Цивільного процесуального кодексу України) / Т. В. Степаненко // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С.284-285.
Keywords: масовий позов; груповий позов; mass action; масовий позов; class action; групповой иск; Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации