Психологічні передумови розвитку ірраціональних переконань у підлітків - Білюченко, Ю. М.; Biliuchenko, Yu. M. (Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану: зб. тез міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. з нагоди відзначення Дня науки-2022 в Україні (м. Київ, 24 трав. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 201-203, 2022)
Проведено емпіричне дослідження ірраціональних переконань у групах підлітків, розподілені за статтю.

An empirical study of irrational beliefs in groups of teenagers, divided by gender, was conducted.

Проведено эмпирическое исследование иррациональных убеждений в группах подростков, распределенных по полу.
Білюченко, Ю. М. Психологічні передумови розвитку ірраціональних переконань у підлітків / Білюченко Ю. М. // Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану: зб. тез міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. з нагоди відзначення Дня науки-2022 в Україні (м. Київ, 24 трав. 2022 р.) / ДНДІ МВС України. – Київ, 2022. – С. 201-203.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; підлітки; подростки; teenagers; ірраціональні переконання; irrational beliefs; иррациональные убеждения