Напрями вдосконалення нормативно-правового забезпечення державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки - Кошиков, Д. О.; Koshykov, D. O. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. – Вип. 3. – С. 117-123, 2020)
Виявлено прогалини у чинному законодавстві України, що регулює питання формування та реалізації державної політики у сфері економічної безпеки, та надано пропозицій щодо їх усунення та забезпечення відповідності загальноприйнятим світовим практикам у досліджуваній сфері суспільних відносин.

Gaps in the current legislation of Ukraine, which regulates the formation and implementation of state policy in the field of economic security, and proposals for their elimination and compliance with generally accepted world practices in the field of public relations.

Выявлены пробелы в действующем законодательстве Украины, регулирующего вопросы формирования и реализации государственной политики в сфере экономической безопасности, и даны предложения по их устранению и обеспечения соответствия общепринятым мировым практикам в исследуемой сфере общественных отношений.
Кошиков, Д. О. Напрями вдосконалення нормативно-правового забезпечення державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки / Кошиков Д. О. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. – Вип. 3. – С. 117-123. - DOI : https://doi.org/10.32844/2618-1258.2020.3.21.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державна політика; государственная политика; public policy; національна безпека; национальная безопасность; national security; економічна безпека; экономическая безопасность; economic security; нормативно-правове забезпечення; нормативно-правовое обеспечение; regulatory support