Сутність та напрями координації діяльності правоохоронних органів щодо протидії злочинності в Україні - Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5577-8333; ResearcherID: I-7854-2016 (Реформування законодавства України та розвиток суспільних відносин в Україні: питання взаємодії : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Ужгород, 24-25 квітня 2015 р). – Ужгород: Ужгородський національний університет, 2015. – С.162-165., 2015)
Розглянуто сутність та напрями координації діяльності правоохоронних органів. Визначено, що координація діяльності і взаємодія між правоохоронними органами є одним з резервів підвищення ефективності протидії злочинності.

The essence and direction of coordination of law enforcement agencies have been considered. It was determined that coordination and interaction between law enforcement bodies is one of the reserves for increasing the efficiency of combating crime.

Рассмотрены сущность и направления координации деятельности правоохранительных органов. Определено, что координация деятельности и взаимодействие между правоохранительными органами является одним из резервов повышения эффективности противодействия преступности.
Федосова О.В. Сутність та напрями координації діяльності правоохоронних органів щодо протидії злочинності в Україні [Текст] / О.В. Федосова // Реформування законодавства України та розвиток суспільних відносин в Україні: питання взаємодії : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Ужгород, 24-25 квітня 2015 р.). – Ужгород: Ужгородський національний університет, 2015. – С.162-165.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; координація; взаємодія; правоохоронні органи; протидія злочинності; coordination; interaction; combating crime; координация; взаимодействие; правоохранительные органы; противодействие преступности; law enforcement agencies