Протидія легалізації злочинних доходів в Іспанії - Симов’ян, С. В.; Symovian, S. V. (Право і безпека. - 2011. - № 5 (42). - С. 136-139, 2011)
Проведено аналіз положень іспанського законодавства у сфері протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом. Виділено низку особливостей іспанської системи фінансового моніторингу.

The analysis of positions of the Spanish legislation in sphere of counteraction of legalization of the incomes received by a criminal way is carried out. A number of features of the Spanish system of financial monitoring is allocated.

Проведен анализ положений испанского законодательства в сфере противодействия легализации доходов, полученных преступным путем. Выделен ряд особенностей испанской системы финансового мониторинга.
Counteraction of legalization of criminal incomes in Spain
Противодействие легализации преступных доходов в Испании
Keywords: зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; протидія легалізації злочинних доходів; opposition to the legalization of criminal income; противодействие легализации преступных доходов; законодавство; legislation; законодательство; Іспанія; Spain; Испания