Психологічні контексти дослідження духовного лідерства та морального духу в поліції - Пономаренко, Я. С.; Ponomarenko, Ya. S.; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 берез. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 131-133, 2024)
Представлено психологічні передумови вивчення духовного лідерства у професійній діяльності поліцейських. Здійснено аналіз особливостей морального духу поліцейських, а також важливість високого рівня особистісно-професійної здійсненності.

The psychological prerequisites for the study of spiritual leadership in the professional activity of police officers are presented. An analysis of the peculiarities of the morale of police officers was carried out, and as well as the importance of a high level of personal and professional feasibility.

Представлены психологические предпосылки изучения духовного лидерства в профессиональной деятельности полицейских. Осуществлен анализ особенностей морального духа полицейских, а также важность высокого уровня личностно-профессиональной осуществимости.
Keywords: поліцейські; духовне лідерство; моральний дух; особистісно-професійна здійсненність; police officers; spiritual leadership; morale; personal and professional feasibility; полицейские; духовное лидерство; моральный дух; личностно-профессиональная осуществимость