Обставини, що підлягають встановленню при розслідуванні злочинів, пов'язаних із пожежами - Колесніков, В. В.; Kolesnikov, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 48-52, 2004)
Досліджено, що при розслідуванні кримінальних справ, пов’язаних з пожежами, обставини, що підлягають установленню, мають коло загальних питань, які необхідно встановлювати при розслідуванні будь-якої пожежі. Доказано, что при расследовании уголовных дел, связанных с пожарами, обстоятельства, подлежащие установлению, имеют круг общих вопросов, которые необходимо устанавливать при расследовании любого пожара. It is proved that in the investigation of criminal cases related to fires, the circumstances to be established have a range of general issues that must be established in the investigation of any fire.
Колесніков В. В. Обставини, що підлягають встановленню при розслідуванні злочинів, пов'язаних із пожежами / В. В. Колесніков // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 48-52
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методика розслідування пожеж; методика расследования пожаров; fire investigation methodology; криміналістична характеристика злочинів; криминалистическая характеристика преступлений; forensic characterization of crimes; пожежа; пожар; fire