Адміністративно-правове забезпечення публічної безпеки і порядку на регіональному рівні: дисертація - Герасимчук, Р. В.; Herasymchuk, R. V. (Харків, Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Дисертацію присвячено з’ясуванню сутності, змісту та особливостей адміністративно-правового забезпечення публічної безпеки і порядку на регіональному рівні.

The thesis is devoted to clarifying the essence, content and peculiarities of administrative and legal support for public security and order at the regional level.
Keywords: забезпечення публічної безпеки і порядку на регіональному рівні; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Дисертації. Dissertations; Dissertations