Міжнародна співпраця в боротьбі з кіберзлочинністю: роль Інтерполу та взаємодія з національними правоохоронними органами - Хоменко, А. Р.; Khomenko, A. R.; Мальцев, В. В.; Maltsev, V. V. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 76-78, 2023)
Окреслено сутність міжнародної співпраці в боротьбі з кіберзлочинністю. Розглянуто роль Інтерполу та його взаємодія з національними правоохоронними органами в боротьбі з кіберзлочинністю.

The essence of international cooperation in the fight against cybercrime is outlined. The role of Interpol and its interaction with national law enforcement agencies in the fight against cybercrime are considered.

Обозначена сущность международного сотрудничества в борьбе с киберпреступностью. Рассмотрена роль Интерпола и его взаимодействие с национальными правоохранительными органами в борьбе с киберпреступностью.
Keywords: боротьба з кіберзлочинністю; кіберзлочинність; міжнародна співпраця; Інтерпол; правоохоронні органи; fight against cybercrime; cybercrime; international cooperation; law enforcement agency; Interpol; киберпреступность; международное сотрудничество; правоохранительные органы