Актуальність впровадження нормативної бази з техніки безпеки в діяльності Національної поліції України - Скляр, О. С.; Skliar, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6179-3329; Шевченко, Т. В.; Shevchenko, T. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0366-7217; Кущенко, В. О.; Kushchenko, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5859-5906 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 75 - 77., 2020)
Зазначено, що техніка безпеки в системі Національної поліції України є важливою складовою в службовій діяльності поліцейського адже його безпека і добре здоров’я дозволяють виконувати покладені службові обов’язки чіткіше. Правильно організована система охорони праці дисциплінує самого працівника і, як наслідок, веде до підвищення рейтингу Національної поліції в цілому. Отмечено, что техника безопасности в системе Национальной полиции Украины является важной составляющей в служебной деятельности полицейского ведь его безопасность и здоровье позволяют выполнять возложенные служебные обязанности более четко. Правильно организованная система охраны труда дисциплинирует самого работника и, как следствие, ведет к повышению рейтинга Национальной полиции в целом. It is noted that safety in the system of the National Police of Ukraine is important an integral part of a police officer’s job because his safety and good health allow him to perform his duties more clearly. A properly organized system of labor protection disciplines the employee and, as a result, leads to an increase in the rating of the National Police as a whole.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; техніка безпеки; техника безопасности; safety precautions; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; безпека праці; безопасность труда; occupational safety