Особливості управління інтелектуальною власністю в умовах розвитку інформаційного суспільства - Клімушин, П. С.; Григоряк, Н. В. (Державне будівництво. - 2013. - № 2, 2013)
Обґрунтовано актуальність та особливості дослідження проблем державного управління інтелектуальною власністю у сфері технологій, інформаційних продуктів і послуг. Визначені завдання дослідження проблеми управління інтелектуальною власністю в умовах розвитку інформаційного суспільства. The actuality and features of research into the problems of public administration of intellectual property in the field of technologies, information products and services have been substantiated. The tasks for research on the problem of intellectual property management in the conditions of information society development are set. Обоснована актуальность и особенности исследования проблемы государственного управления интеллектуальной собственностью в сфере технологии, информационных продуктов и услуг. Определены задания исследования проблемы управления интеллектуальной собственностью в условиях развития информационного общества.
Features of Intellectual Property Management in Information Society Environment
Особенности управления интеллектуальной собственностью в условиях развития информационного общества
Клімушин П. С, Григоряк М. В. Особливості управління інтелектуальною власністю в умовах розвитку інформаційного суспільства. Державне будівництво : електр. наук. фах. вид. Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2013. № 2. URL: http://www.kbuapa.kharkov.ua/e-book/db/2013-2/doc/2/02.pdf
Keywords: державне управління; інформаційне суспільство; інновації; інтелектуальна власність; інформаційні продукти; трансфер технологій; комп’ютерна програма; електронна комунікація; авторське право; патентне право; public administration; information society; innovations; intellectual property; technologies; information products; transfer of technologies; computer program; electronic communications; copyright; patent right; авторское право; патентное право; трансфер технологий; интеллектуальная собственность; компьютерная программа