Класифікація валютних операцій та методів контролю за валютним ринком в Україні - Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4753-7433 (Право і суспільство. - 2017. - № 5, ч. 2. - С. 156-160, 2017)
Здійснено характеристику особливостей валютного регулювання в Україні. Звернено увагу на класифікацію валютних операцій та методів контролю за валютним ринком в Україні. Доведено, що правове регулювання валютного ринку України здійснюється за допомогою застосування як адміністративних, так і економічних методів.

The characteristics of currency regulation in Ukraine have been characterized. Attention is drawn to the classification of foreign exchange operations and methods of control over the foreign exchange market in Ukraine. It has been proven that the legal regulation of the currency market of Ukraine is carried out using both administrative and economic methods.

Осуществлена ​​характеристика особенностей валютного регулирования в Украине. Обращено внимание на классификацию валютных операций и методов контроля валютного рынка в Украине. Доказано, что правовое регулирование валютного рынка Украины осуществляется посредством применения как административных, так и экономических методов.
Коробцова, Д. В. Класифікація валютних операцій та методів контролю за валютним ринком в Україні / Коробцова Д. В. // Право і суспільство. - 2017. - № 5, ч. 2. - С. 156-160.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; валюта; currency; валютні операції; currency transactions; валютные операции; валютний ринок; currency market; валютный рынок; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; валютне регулювання; currency regulation; валютное регулирование