Особливості суб’єктивної сторони як елемента складу правомірної поведінки особистості - Шульга, А.М.; Shulga, A.M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7634-3665 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 88-95, 2011)
Висвітлено прикладне значення складу правомірної поведінки особистості шляхом конкретизації змісту такого його структурного елементу, як суб’єктивна сторона, орієнтуючись насамперед на відповідну термінологію чинного законодавства України.

Attention on the applied value of structure of lawful behaviour of the person is accented by the specification of essence of such its structural element, as a subjective side, being oriented mainly on corresponding terminology of current legislation of Ukraine.

Акцентировано внимание на прикладном значении состава правомерного поведения личности путем конкретизации содержания такого его структурного элемента, как субъективная сторона, ориентируясь преимущественно на соответствующую терминологию действующего законодательства Украины.
Features of the subjective side as an element of the composition of the lawful behavior of an individual
Особенности субъективной стороны как элемента состава правомерного поведения личности
Шульга, А. М. Особливості суб’єктивної сторони як елемента складу правомірної поведінки особистості / А. М. Шульга // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 88-95.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правомірна поведінка; правомерное поведение; lawful behaviour; суб’єктивна сторона правомірної поведінки; субъективная сторона правомерного поведения; subjective side lawful behaviour; термінологія; терминология; terminology