Взаємодія органів Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій під час подій, пов'язаних із пожежами - Голуб, В. А.; Holub, V. A. (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 238-241, 2022)
Висвітлена взаємодія органів Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій під час подій, пов'язаних із пожежами. Освещено взаимодействие органов Национальной полиции Украины и Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям во время событий, связанных с пожарами. The interaction between the bodies of the National Police of Ukraine and the State Emergency Service of Ukraine during fire-related events is highlighted.
Голуб В. А. Взаємодія органів Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій під час подій, пов'язаних із пожежами / В. А. Голуб // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 238-241.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Державна служба України з надзвичайних ситуацій; пожежі; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; пожары; fires