Становлення та розвиток патрульної поліції у Грузії - Чумак, В. В.; Chumak, V. V. (Держава і право: проблеми становлення і стратегія розвитку : зб. матеріалів VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 16-17 трав. 2015 р.). – Суми : Видав. дім «Ельдорадо», 2015 – С. 113-115, 2015)
Проаналізовано становлення та розвиток патрульної поліції у Грузії.

The formation and development of the patrol police in Georgia is analyzed.

Проанализированы становление и развитие патрульной полиции в Грузии.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; поліція; полиция; Грузия; Грузія