Місце права екологічної безпеки в системі екологічного права - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3181-3410 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 304-308, 2010)
Досліджено місце права екологічної безпеки в системі екологічного права України, проаналізовано різні позиції вчених та галузеве законодавство для обгрунтування віднесення права екологічної безпеки до міжгалузевих правових інститутів. The place of the right on environmental safety in the system of environmental law of Ukraine is researched. Different views of scientists and branch legislation are analyzed in order to ground rating the right on environmental safety to inter-brunch legal institutions. Исследовано место права экологической безопасности в системе экологического права Украины, проанализированы разные позиции ученых и отраслевое законодательство для обоснования отнесения права экологической безопасности к межотраслевым правовым институтам.
Place of environmental safety law in the system of environmental law
Место права экологической безопасности в системе экологического права
Бригадир, І. В. Місце права екологічної безпеки в системі екологічного права / І. В. Бригадир // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). – С. 304-308.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; екологічна безпека; экологическая безопасность; environmental safety; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; законодавство; законодательство; legislation