Особливості протидії адміністративним правопорушенням, пов’язаним із домашнім насильством щодо жінок, в умовах війни в Україні - Парій, Ю. М.; Parii, Yu. M. (Актуальні проблеми адміністративно-деліктного права України : матеріали круглого столу (м. Вінниця, 30 жовт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 142-146, 2024)
Наголошено на покращенні роботи відповідних органів державної влади, і зокрема підрозділів Національної поліції, щодо протидії домашньому насильству, яка стає особливо пріоритетною в умовах дії правового режиму воєнного стану з метою подальшої побудови безпечного та демократичного суспільства.

Emphasis was placed on improving the work of relevant state authorities, and in particular units of the National Police, in combating domestic violence, which becomes a particular priority under the legal regime of martial law in order to further build a safe and democratic society.

Акцентировано на улучшение работы соответствующих органов государственной власти, и в частности подразделений Национальной полиции, по противодействию домашнему насилию, которая становится особенно приоритетной в условиях действия правового режима военного положения с целью дальнейшего построения безопасного и демократического общества.
Keywords: домашнє насильство; протидія домашньому насильству; превентивна діяльність; Національна поліція України; умови війни; domestic violence; combating domestic violence; preventive activities; National Police of Ukraine; war conditions; домашнее насилие; противодействие домашнему насилию; превентивная деятельность; Национальная полиция Украины; условия войны