Аналіз методів та засобів захисту інформації в сучасних мережах рухомого зв’язку - Скарбенчук, І. В.; Skarbenchuk, I. V.; Тулупов, В. В.; Tulupov, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4794-743X (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : зб. матеріалів кругл. столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 116-119., 2020)
Зауважено, що забезпечення надійного захисту інформації в мережах рухомого зв’язку перш за все, залежить від наявності певних чинників, які безпосередньо забезпечують та впливають на ступінь захищеності інформації в мережі. У розвинених країнах світу продовжується перехід до інформаційної сервісно-технологічної економіки. Враховуючи особливості кожного стандарту необхідно використовувати притаманні лише йому технології, методи та засоби захисту інформації. Замечено, что обеспечение надежной защиты информации в сетях подвижной связи прежде всего зависит от наличия определенных факторов, непосредственно обеспечивающих и влияющих на степень защищенности информации в сети. В развитых странах мира продолжается переход к информационной сервисно-технологической экономике. Учитывая особенности каждого стандарта, необходимо использовать присущие только ему технологии, методы и средства защиты информации. It has been noted that ensuring reliable information protection in mobile communication networks primarily depends on the presence of certain factors that directly provide and affect the degree of information security in the network. In the developed countries of the world, the transition to an information service-technological economy continues. Taking into account the peculiarities of each standard, it is necessary to use the technologies, methods and means of information protection inherent only to it.
Скарбенчук І. В. Аналіз методів та засобів захисту інформації в сучасних мережах рухомого зв’язку / І. В. Скарбенчук, В. В. Тулупов // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів : зб. матеріалів кругл. столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 116-119.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; захист інформації; защита информации; data protection; захист інформації в мережах рухомого зв’язку; защита информации в сетях подвижной связи; information security in mobile networks; сервісно-технологічна економіка; сервисно-технологическая экономика; service-technological economy; стандарт стільникового зв’язку; стандарт сотовой связи; cellular standard; методи захисту; методы защиты; protection methods; захищеность інформації в мережі; защищенность информации в сети; security of information on the network