Тактичні особливості огляду службового приміщення банківської установи, на яку здійснено озброєний напад - Корж, В. П.; Korzh, V. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9431-8727 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 86-89., 2019)
Надано криміналістичні рекомендації для розкриття озброєного нападу на банківську, фінансову установу. Вказано типові причини низького рівня розкриття озброєного нападу на інкасаторів. Підкреслено, що використання слідчим загальних процесуальних вимог та криміналістичних рекомендацій при огляді місця події забезпечує своєчасність розкриття та розслідування бандитизму.

Forensic recommendations for solving an armed attack on a banking and financial institution were provided. Typical reasons for the low level of detection of armed attacks on tax collectors are indicated. It is emphasized that the use of general procedural requirements and forensic recommendations by the investigator during the inspection of the scene of the incident ensures the timeliness of the disclosure and investigation of banditry.

Даны криминалистические рекомендации для раскрытия вооруженного нападения на банковское, финансовое учреждение. Указаны типичные причины низкого уровня раскрытия вооруженного нападения на инкассаторов. Подчеркнуто, что использование следователем общих процессуальных и криминалистических рекомендаций при осмотре места происшествия обеспечивает своевременность раскрытия и расследования бандитизма.
Корж, В. П. Тактичні особливості огляду службового приміщення банківської установи, на яку здійснено озброєний напад / Валентина Павлівна Корж // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 86-89.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; озброєний напад на банківську установу; armed attack on a banking institution; вооруженное нападение на банковское учреждение; огляд службового приміщення; inspection of office premises; осмотр служебного помещения; огляд місця події; inspection of scene; осмотр места происшествия; озброєний напад на інкасаторів; armed attack on collectors; вооруженное нападение на инкассаторов; бандитизм; gangsterism