Галузь зв`язку як об`єкт державного контролю - Андрєєва, О. Б.; Andrieieva, O. B. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2013. - Вип. 21, ч. 2, т. 2. - С. 114-116, 2013)
Стаття присвячена висвітленню сутності та змісту галузі зв’язку як об’єкта державного контролю. Проаналізовано підходи різних вчених щодо визначення категорії «державний контроль». Автор акцентує увагу на впровадженні в Україні цифрового телерадіомовлення.

The article is devoted to illumination of essence and maintenance of industry of connection as an object of state control. The approaches of different scientists are analysed in relation to determination of category «state control». The author accents attention on introduction in Ukraine of digital television and radio broadcasting.

Статья посвящена освещению сущности и содержания отрасли связи как объекта государственного контроля. Проанализированы подходы разных ученых относительно определения категории «государственный контроль». Автор акцентирует внимание на внедрении в Украине цифрового телерадиовещания.
The communication industry as object of state control
Андрєєва, О. Б. Галузь зв`язку як об`єкт державного контролю / О. Б. Андрєєва // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2013. - Вип. 21, ч. 2, т. 2. - С. 114-116.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зв’язок; державний контроль; телерадіомовлення; засоби зв’язку; радіотехнології; связь; государственный контроль; телерадиовещание; средства связи; радиотехнологии; connection; state control; television and radio broadcasting; communication; radiotechnology