Корупційні ризики: поняття, класифікація, методологія оцінки, заходи усунення - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Кримінально-правові та кримінологічні засади протидії корупції : зб. тез доп. V Міжнар. наук.практ. конф. (м. Харків, 31 берез. 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 39-40, 2017)
У доповіді аналізуються види корупційних ризиків в діяльності осіб уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування. Особливу увагу приділено заходам щодо оцінки цих ризиків та організаційно-правовим заходам їх мінімізації.

The report analyzes types of corruption risks in the activities of persons authorized to perform the functions of the state and local self-government. Particular attention is paid to measures to assess these risks and organizational and legal measures to minimize them.

В докладе анализируются виды коррупционных рисков в деятельности лиц уполномоченных на выполнение функций государства и местного самоуправления. Особое внимание уделено мерам по оценке этих рисков и организационно-правовым мерам их минимизации.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупційні ризики; протидія корупції; коррупционные риски; противодействие коррупции; corruption risks; counteraction to corruption