Врахування особи винного при призначенні покарання за кримінальним правом США - Сахарук, Т. В.; Sakharuk, T. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 130-138, 2004)
Досліджено положення норм кримінального законодавства США про врахування особи винного при призначенні покарання з тим, щоб визначити переваги і недоліки зарубіжного законодавства. Визначено пріоритетні напрямки розвитку національного законодавства з цього приводу. Исследовано положения норм уголовного законодательства США об учете личности виновного при назначении наказания с тем, чтобы определить преимущества и недостатки зарубежного законодательства. Определены приоритетные направления развития национального законодательства по этому поводу. The provisions of the norms of the US criminal law on the consideration of the perpetrator in sentencing in order to determine the advantages and disadvantages of foreign law have been studied. The priority directions of development of the national legislation in this occasion are defined.
Сахарук, Т. В. Врахування особи винного при призначенні покарання за кримінальним правом США / Т. В. Сахарчук // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 130-138.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; зарубіжне законодавство; foreign legislation; зарубежное законодательство; покарання; наказание; punishment