Логіка в контексті досудового розслідування - Зозуля, І. В.; Zozulia, I. V.; Зозуля Ігор (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 647-651, 2025)
Підкреслено, що логіка дозволяє не лише ефективно збирати та аналізувати значущу інформацію, а й забезпечує систематичний підхід до розслідувань. Важливо, щоб правоохоронні органи постійно вдосконалювали свої навички логічного мислення та застосовували новітні технології для підвищення ефективності розслідувань.

It is emphasized that logic allows not only to effectively collect and analyze meaningful information, but also provides a systematic approach to investigations. It is important that law enforcement agencies constantly improve their logical thinking skills and apply the latest technologies to increase the effectiveness of investigations.
Keywords: кримінальне провадження; досудове розслідування; логіка; criminal proceedings; pre-trial investigation; logic