Уникнення відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією - Пабат, О. В.; Pabat, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9237-6344 (Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 70-72, 2021)
Проналізовано ситуації з уникненням відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані із корупцією. Наголошено на необхідність негайного внесення змін у відповідні статті адміністративного законодавства.

Situations with avoidance of responsibility for administrative offenses related to corruption are analyzed. The need to immediately amend the relevant articles of administrative legislation was emphasized.

Проанализированы ситуации с избеганием ответственности за административные правонарушения, связанные с коррупцией. Отмечена необходимость немедленного внесения изменений в соответствующие статьи административного законодательства.
Пабат, О. В. Уникнення відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією / Олександр Васильович Пабат // Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 70-72.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні правопорушення; административные правонарушения; administrative offenses; корупція; коррупция; corruption; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative responsibility; адміністративні стягнення; административные взыскания; administrative penalties; законодавство; законодательство; legislation