Щодо доцільності застосування контракту в органах внутрішніх справ України - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234; ResearcherID: J-7829-2016 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 43 - С. 308-313, 2008)
Досліджено доцільність застосування контракту в органах внутрішніх справ України. Введення контрактів відкриє певні можливості для зловживання керівництвом служб та підрозділів органів внутрішніх справ. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Исследована целесообразность применения контракта в органах внутренних дел Украины. Введение контрактов откроет определенные возможности для злоупотребления руководством служб и подразделений органов внутренних дел. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The expediency of applying the contract in the law-enforcement bodies of Ukraine is investigated. The introduction of contracts will open up some opportunities for abuse of the management of the departments and units of law enforcement agencies. Practical recommendations are given to address these issues.
Мельник, К. Ю. Щодо доцільності застосування контракту в органах внутрішніх справ України / К. Ю. Мельник // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2008. – Вип. 43. – С. 308-313.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Земельне право. Екологічне право. Аграрне право (Land Law. Environmental law. Agrarian Law); контракт; сontract; керівництво; руководство; leadership; доцільність; expediency; целесообразность