Особливості розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із колабораційною діяльністю - Коваль, К. О.; Koval, K. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1905-1751 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 217-219, 2022)
Проаналізовано особливості розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із колабораційною діяльністю.

Peculiarities of the investigation of criminal offenses related to collaborative activities are analyzed.

Проанализированы особенности расследования уголовных правонарушений, связанных с коллаборационной деятельностью.
Коваль, К. О. Особливості розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із колабораційною діяльністю / Кристина Олександрівна Коваль // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 217-219.
Keywords: кримінальне провадження; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із колабораційною діяльністю; колабораціонізм; investigation of criminal offenses related to collaborative activities; collaborationism; расследование уголовных правонарушений, связанных с коллаборационной деятельностью; коллаборационизм