Особливості участі інших учасників кримінального провадження в умовах воєнного стану - Гнатенко, В. С.; Hnatenko, V. S.; Валерія Гнатенко (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 19 квіт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 359-363, 2024)
Визначено інших учасників кримінального провадження: заявник, свідок, понятий, спеціаліст, експерт, перекладач, секретар судового засідання, судовий розпорядник. Розглянуто особливості участі інших учасників кримінального провадження в умовах воєнного стану.

Other participants in the criminal proceedings were identified: the applicant, witness, witness, specialist, expert, translator, secretary of the court session, court administrator. Peculiarities of the participation of other participants in criminal proceedings under martial law are considered.

Определены другие участники уголовного производства: заявитель, свидетель, понятой, специалист, эксперт, переводчик, секретарь судебного заседания, судебный распорядитель. Рассмотрены особенности участия других участников уголовного производства в условиях военного положения.
Keywords: кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство; воєнний стан; martial law; военное положение; інші учасники кримінального провадження; other participants in criminal proceedings; другие участники уголовного производства