Влияние клипового мышления человека на формирование экономики знаний в Украине - Гончарова, В. А.; Goncharova, V. A.; Гончарова, В. О.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7103-9728 (Інституційний розвиток соціально-економічних систем: національна економіка у глобальному середовищі: Збірник наукових праць за матеріалами VІІ Міжн. наук.-практ. конференції (м. Полтава, 23-24 квітня 2015 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2015. – С. 63-65., 2015)
В то время как развитые страны мира заняты производством знаний и технологий, т.е. формируют так называемую экономику знаний, мы не можем разобраться в причинах, почему сегодняшние выпускники не получают знания в школе, а лишь констатируем факты и говорим о реформах в образовании. While the developed countries of the world are engaged in the production of knowledge and technology, i.e. form the so-called knowledge economy, we cannot understand the reasons why today's graduates do not receive knowledge at school, but merely state the facts and talk about reforms in education. У той час як розвинені країни світу зайняті виробництвом знань і технологій, тобто формують так звану економіку знань, ми не можемо розібратися у причинах, чому сьогоднішні випускники не отримують знання в школі, а лише констатуємо факти і говоримо про реформи в освіті.
Гончарова В. А. Влияние клипового мышления человека на формирование экономики знаний в Украине [Текст] / В. А. Гончарова / Інституційний розвиток соціально-економічних систем: національна економіка у глобальному середовищі: Збірник наукових праць за матеріалами VІІ Міжн. наук.-практ. конференції (м. Полтава, 23-24 квітня 2015 р.). – Полтава: ПУЕТ, 2015. – С. 63-65.
Keywords: Клиповое мышление; Понятийное мышление; Экономика знаний; Clip thinking; Кліпове мислення; Conceptual thinking; Понятійне мислення; Knowledge economy; Економіка знань