Грошове забезпечення як важливий чинник конкурентоспроможності професії працівників Національної поліції України - Нішта, А. О.; Nishta , A. O.; Подорожній, Є. Ю.; Podorozhnii, Ye. Yu.; Подорожній Євген Юрійович (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 385-387, 2023)
Визначено, що для забезпечення конкурентоспроможності професії поліцейського в Україні, необхідно забезпечити належне грошове забезпечення, а також вирішувати інші проблеми, пов’язані із наданням привабливості професії поліцейського, навчанням та підтримкою дійсних працівників поліції. Це допоможе залучити та зберегти кваліфікованих фахівців у поліції та забезпечити ефективне та професійне виконання завдань поліції.

It was determined that in order to ensure the competitiveness of the police profession in Ukraine, it is necessary to provide adequate financial support, as well as to solve other problems related to making the profession of a police officer attractive, training and supporting active police officers. This will help attract and retain qualified specialists in the police and ensure effective and professional performance of police tasks.

Определено, что для обеспечения конкурентоспособности профессии полицейского в Украине необходимо обеспечить надлежащее денежное обеспечение, а также решать другие проблемы, связанные с привлекательностью профессии полицейского, обучением и поддержкой действительных работников полиции. Это поможет привлечь и сохранить квалифицированных специалистов в полиции и обеспечить эффективное и профессиональное выполнение задач полиции.
Keywords: Національна поліція України; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліцейський; police officers; полицейский; грошове забезпечення; monetary support; денежное довольствие; конкурентоспроможність; competitiveness; конкурентоспособность