Зарубіжна практика функціонування ювенальної юстиції - Загуменна, Ю. О.; Zagumenna, Yu. O.; Юлія Загуменна (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 108-110, 2019)
Розглянуто моделі ювенальної юстиції зарубіжних держав.

Juvenile justice models of foreign countries are considered.

Рассмотрены модели ювенальной юстиции зарубежных государств.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; зарубіжні країни; foreign countries; зарубежные страны; ювенальна юстиція; juvenile justice; ювенальная юстиция